Delfinii domnului Cernea în pericol de a fi îndoctrinați

O zi de luni linistită, prima zi din noul an școlar preuniversitar, primarii alergând de la școală la școală, elevi, profesori entuziasmați, și EL. Care El? Același luptator al drepturilor delfinești, celebrul deputat, de data asta cu alt țel, neobosit, intr-o postare pe facebook.

1

Astăzi, 12 septembrie, a fost ultima zi în care mai reușesc să citesc fără să regurgitez aberațiile Domnului Cernea, orice subiect transformându-se la el într-unul anticreștin- începerea anului școlar, criza spitalelor, dispariția dinozaurilor. Singurul lucru ilegal din ecuație ești tu, de data asta nu în opinia mea, ci în opinia constituției (Articolul 30, alineatul 7 “Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă”).

2

Da, este cel mai monstruos lucru, este inimaginabil ce se întamplă. Ar trebui băgați la răcoare toți politicienii care încurajează acest lucru, iar daca ar mai fi trăit să-i mai băgăm odată pe Țuțea, Steinhardt, Bernea, Vulcănescu sau Gyr. Să-l mai ucidem odată pe acest Eminescu, care atât de tare a urât poporul acesta.

În schimb, ar trebui să ne preocupe mai mult îndoctrinarea ateistă pe care o face domnul C. Aceasta a dat cu adevărat rezultate. Ce rezultate? 20.000.000 de victime doar în cadrul URSS, oficial, probabil mult mai multe. Să nu mai vorbim și despre experimentul Pitești. Să împrumutăm cărțile lui Marx și Engel din biblioteca domnului Cernea, să luăm exemplu de acolo, și să mai facem un Stalin, un Lenin, un Ceaușescu. Toata lumea i-a iubit.

3

Louis Pasteur, Issac Newton, Blaise Pascal, Nicolae PaulescuGeorge Manu, Goethe, Faraday, Samuel Morse, James Joule. Sunteți proști băi. Poate descopereați și voi insulina, forța gravitațională, limbajul morse sau ceva de seamă în lumea asta. Așa ați ales să rămâneti cu perspectiva aia îngustă si anti-științifică. Halal. Vă facea Cernea băieți mari dacă era atunci. Sau vă gaza.

4

Singurul fapt care nu poate fi dovedit de aici e discursul tău. Părintele Nicolae Tănase-tatăl a 400 de copii, Părintele Mihail Jar-400 de copii, și nu numai. Să nu mai vorbesc despre exemplul înaintașilor. Dovada intolerantei, a lipsei moralității creștinismului.

5

Capacitatea pe care ți-ai pierdut-o de când vorbești cu delfinii.

6

7

Ce v-am spus? Marx ar fi mândru de asemenea discurs. Cred că lui Stalin i-ar fi dat o lacrimă. Păi normal că sunt rari astfel de “politicieni”. Se numesc dictatori. Și dacă erau mai deși, rasa noastră dispărea.

Permite-mi să te rectific. *Ale statului creștin (verifica recensamantul). Am obosit…

Totuși… Nu ințeleg pentru ce mai luptă acest domn. Deja pentru orele de religie trebuie completat și semnat de către tutorele copilului alegerea lor. Nu este deja un abuz pe care îl face domnul delfin?

Intrebarea zilei: Daca părintii au dreptul de a alege pentru copilul lor de a face sau nu educația religioasa, acest individ nu incearcă să taie acest drept al părinților? Nu reprezintă un abuz?

8

cernea

Și a atașat stimabilul o venerabilă imagine cu el de la un protest. Mi-a plăcut, vă spun sincer. Am să mai atașez și eu o imagine de la un protest cu care simpatizează.

gayparade

9

Dacă tot crezi că delfinii sunt persoane, să te voteze ei. Vei fi vocea delfinilor.

Iar acum urmează cireașa de pe tort:

10

Anul acesta, Coaliția pentru familie a strâns 3 000 000 de semnături pentru inițierea unui referendum pentru familie, fără niciun ajutor financiar. Iar domnul are nevoie de bani în contul personal ”pentru a susține efortul dificil de colectare a semnăturilor”. Într-adevar pixurile și foile pentru mamiferele din Marea Neagră pot fi mai costisitoare.

Consider că discursul obsesiv în care se repeta “îndoctrinarea religioasa a copiilor” și are de fapt ca scop îndoctrinarea ateista a copiilor, urmat de un cont bancar, este un discurs învechit cu care ofensati iq-ul poporului român. Așa că sper să apelați la imaginația dumneavoastră bogată, și poate pe lângă delfinii, câinii, rozătoarele-persoane, coaceți și un discurs în care să nu sfidați inteligența poporului român.

  • Daca v-a placut articolul nostru, va invitam sa dati like paginii de facebook pentru a fi la curent cu noile articole.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s